• Pagrindinis
  • nuolaidos
  • Garsaus prekės ženklo oroaroma nemokamas pristatymas natūralių kvapų Palmių aliejaus Muilas medžiagos nešėja Palmių aliejus eterinis aliejus

Greita peržiūra

10

nuolaidos

Garsaus prekės ženklo oroaroma nemokamas pristatymas natūralių kvapų Palmių aliejaus Muilas medžiagos nešėja Palmių aliejus eterinis aliejus

€7.55 €4.53

Žymos: eteriniai aliejai, eteriniai aliejai nemokamas pristatymas, Bazinė Alyva, Pigūs eteriniai aliejai, Aukštos Kokybės eteriniai aliejai nemokamas pristatymas, Kinijos bazė naftos Tiekėjams.


  • SKU: m58509
  • Pakuotės Svoris: 0.3kg (0.66lb.)
  • Pakuotės Dydis: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Įrenginio Tipas: gabalas

Perkamiausi

Aprašymas

Palmių aliejus (Palmių aliejus), iš palmių aliejaus, palmių vaisių (Elaeis Guineensis) yra išgauti iš, yra pagrindinis šaltinis, iš Afrikos, palmių aliejus, kuris yra gimtoji į atogrąžų Afrikos, taip pat nustatyta, Amerikoje, Malaizija ir Indonezija. Pagrindiniai jo kilmės Malaizija, šalies palmių aliejaus gamybos sudarė 60% pasaulio produkcijos. Vaisių palmių sudaro išorinis oda, artimųjų žievelės (brandų endocarp, taip pat vadinamas masės), kurio endocarp, ir vaisių nucleolus. Naftą iš plaušienos yra vadinamas palmių aliejus (Palmių Aliejus) Spaudos iš riešutų, palmių branduolių aliejus (branduolinės) (Palmių Branduolių Aliejus) sudėtį du aliejai yra labai skirtingi. Palmių aliejaus daugiausia yra dviejų rūšių labiausiai paplitusi riebalų rūgštis, palmitino rūgštis (C 16) ir oleino (C 18), ir soties laipsnis palmių aliejaus apie 50%; palmių branduolių aliejus daugiausia sudaro lauro rūgštis (C12), ir soties laipsnis yra daugiau nei 80%. Palmių aliejus yra raudona, dažniausiai geltonos spalvos, aliejus. Kurti taškų Palmių aliejus yra taip pat žinomas kaip sočiųjų riebalų, nes jo sudėtyje yra 50% sočiųjų riebalų. Aliejus yra sočiųjų riebalų, mononesočiųjų riebalų, polinesočiųjų riebalų sudėtis tris komponentus sumaišyti. Palmių aliejus virškinimo ir absorbcijos norma daugiau kaip 97%, ir visi kiti augalinis aliejus, palmių aliejus neturi cholesterolio. Kaip didelis sočiųjų riebalų, palmių aliejus buvo spėliojama, kad ji gali padidėti cholesterolio kiekis žmogaus kraujo serume. Bet po daugelio ekspertai dar kartą parodė, kad ne tik nedidina kraujo serumo cholesterolio valgomieji palmių aliejus, tačiau cholesterolio mažinimo tendencija, priežastis yra ta, kad daug duomenys rodo, kad sočiųjų riebalų rūgščių skirtingą poveikį serumo lipidų yra skirtingi, palmių aliejus turtingas neutralių riebalų rūgščių, cholesterolio kiekis gerinimo medžiaga, palmių labai mažai, aliejus (1%), palmių aliejus turtingas natūralių vitaminų E ir tokoferolio (600-1000mg/kg), trijų ene karotinoidų (500-700mg/kg) ir linolo rūgštis (10%) yra labai naudingas žmogaus sveikatai. Kai kurie mokslininkai tyrė skirtingų rasių (Europa, Amerika, Azija), ir rezultatai parodė, kad palmių aliejus yra savotiškas valgomieji augalinis aliejus, kuris yra visiškai tinkami vartoti žmonių sveikatai. Pagrindinė naudojimo Palmių aliejus yra plačiai naudojamas visame pasaulyje valgių ir maisto gamybos. Jis yra naudojamas kaip maistinis aliejus, traškūs riebalų ir margarin. Kaip ir kiti valgomieji aliejai, palmių aliejus yra lengvai virškinamas, sugeria, ir stiprinti sveikatą. Palmių aliejus yra svarbus komponentas-riebalų, lengvas turtą, yra geros medžiagos, skirtos maisto produktų gamyba. Atrodo, iš sudėties palmių aliejų, jo savybes daug kietų glicerolio išvengti maisto hidrinti ir išliko stabilus ir efektyvus atsparumas oksidacijai, jis taip pat tinka, karštas oras, kaip gera, pagardinti pyragus ir duonos gaminių. Dėl palmių aliejus turi keletą savybių, ji yra labai mylimas maisto produktų gamybos pramonė. Malaizijos ir Indonezijos yra pirmaujančių pasaulio gamintojų, iš palmių aliejaus, kuris sudaro daugiau nei 80 proc. pasaulio naftos gavybos pasaulio top dviejų šalių. 24 laipsnius palmių aliejus: Kokybės indeksas: (1) dalį: (40 /25 ° c) vandens) 0.902 (2) gI/100g:56 (3) muilinimo skaičius, jodo skaičius, mgKOH/g:180 (4): 35 C skaidrumo skaidrus (5) kvapas, kvapas ir skonis geras skonis: (6) spalva (Luo Weipeng kolorimetrinis grupė: Y30, R3.0 (133.4 mm) 7) drėgmės ir lakiųjų medžiagų%: 0.03 (8): 0.03 (9)% priemaišų C lydymosi taškas: 24 (10) mgKOH/g:0.16 (11) vertė unsaponification%: 1 (12) peroksidų skaičius, mekv/kg:10. Pagal nacionalinio maisto standartus, gali būti plačiai naudojamas maisto pramonėje. Tradiciškai vadinama palmių aliejus kalbama tik palmių minkštimą, išspaustas iš plaukų aliejus (Neapdorotas Palmių Aliejus, CPO) ir rafinuotas aliejus (Rafinuotas Palmių Aliejus, RPO), sudėtyje nėra palmių branduolių aliejaus. Raudonasis palmių aliejus ir palmių aliejus Tiesiogiai į kokoso minkštimą į kūno riebalų, o ne po perdirbimo ir perdirbimo, vadinamųjų "raudonųjų palmių aliejaus", po nuspalvinimas rafinuotų tvarkymo vadinamas "baltos spalvos palmių aliejus. Raudonasis palmių aliejus notdecolorization perdirbimo palmių aliejus, be to, turintys savybes, palmių aliejus, raudonųjų palmių aliejus yra natūralus augalinis aliejus, karotino kiekis buvo didžiausias (700-1000 ppm), yra 30 kartų morkų. Nes jos yra labai didelė ir joje yra antioksidantų, vitamino E, padeda remontas žaizdos arba grubus odos, turi didelį poveikį odai. Jis taip pat yra iš esmės natūralus raudonasis, daugiau, gali būti koreguojamos, atsižvelgiant į muilas yra natūralus spalvos dažų, tai ne tik įsigyti Yang. Rafinuotas, raudonasis palmių aliejus (Carotino Premium) (angliavandenius), kurį sudaro palmių aliejus (Palmių Aliejus, Elaeis guineensis) vaisių išspausti, bet, be balinimas, atskirti sunku riebalų rūgščių nerafinuoto aliejaus. Natūralus moliūgų. Antioksidantų nei kiti augaliniai aliejai. Didelis vitamino E, taip pat yra labai geras šaltinis. Palmių vaisių aliejus pats savaime yra oksiduotas lengvai, bet taip pat tinka naudoti aukštoje temperatūroje. Aliejus, palmių vaisių aliejus iš esmės su fizikinėmis savybėmis, palmių aliejus yra labai panašus į riebiųjų rūgščių sudėtis yra panaši, bet geriau, nei palmių aliejaus. Bendras muilas gaminamas baltos spalvos palmių aliejus, kuriame yra daugiau kaip 40% oleino rūgšties, tačiau taip pat ir tam tikras drėgmės. Aukšta lydymosi temperatūra palmių aliejaus, įvedę muilo gali padaryti, kad galutinis produktas yra labai geras kietumas, ir turi charakteristikos nėra lengva, kad ištirptų. Muilas, kuris yra gaminamas iš palmių aliejaus, tai stiprus ir patvarus, todėl parduodamus muilas dažnai yra pagaminti iš palmių aliejaus. Tačiau, be šių patvarus savybes, baltos spalvos palmių aliejus ant odos nėra jokių kitų išmokų, įvairių maistinių medžiagų, išskyrus didelis riebalų kiekis, didelis kiekis palmitino rūgštis neturi naudos, į odą, todėl, kaip kosmetikos muilu, arba su daugiau teigiamų odos aliejus naudojimas yra gera. Palmių aliejus paprastai yra skirstomi į 1 švelnus rafinuotas palmių aliejus (Ubr Palmių Oleinas), vadinama minkšta palmių aliejus, jis gali būti naudojamas kaip žaliavos, maisto pramonės margarinas kepimui aliejus, kepimo aliejus ir t.t šeimos. 2 rafinuotas sunku Stearinas (Ubr Palmių): nurodyti kaip sunku, palmių aliejus, palmių aliejus yra rafinuotas per kristalizacijos atskyrimo sudėtis rafinuotas, paprastai, kaip žaliava gaminant margariną, naudojamas reguliuoti kietumą produkto. Apskritai, sunku palmių aliejus bus pusiau kieto arba kieto esant aplinkos temperatūrai žemiau 27 laipsnių celsijaus. Fizinės ir cheminės savybės palmių aliejus: Dalis: 0.9210.925 Muilinimo skaičius: 190202 Jodo skaičius: 5L - 55 Palmių aliejus ir rudenį, ir žiemą, kai temperatūra nukrinta bus kietas, gali būti šiek tiek šildomi vandens, kad ji ištirptų. Pagrindiniai ingredientai: riebalų rūgščių sudėtis gliceridas yra: Sočiųjų rūgščių: (%) Lauro rūgštis 0.3 Miristo rūgštis 3 Palmitino rūgšties 43 Stearino rūgštis 3 Arachidono rūgšties 0.5 Nesočiųjų rūgščių: Oleino rūgštis 39 Linolo rūgštis 10 Palmitino rūgštis 0.2 Linoleno rūgšties 0.5 Palmių aliejus (sunku aliejus) muilas: Siūloma naudoti santykis: ne daugiau nei 20% ~ 30%. Bendrieji 10% ~ 20%. Pėdsakų didelės spartos, didelio stabilumo, aukštos drėgmės. Palmių aliejus yra lengvai muilinimo, ir kokosų aliejaus, muilas yra vienas iš pagrindinių eterinių aliejų. Palmių aliejus sudaro didelę dalį, apie parduodamus muilas. Muilas švelnus, geras putojimas. Pagrindinis tikslas muilas yra palmių aliejus yra labai geras kietumas, taip, kad muilas nėra lengva sušvelninti. Daugiau tvirtas ir patvarus. Nors ir ne su drėgmės, bet taip pat bus ne sukelti odos džiūvimą, ir kaina yra pigūs, muilas padaryti, yra labai praktiška, eterinio aliejaus. Trūkumas yra tai, kad tai nėra lengva burbulas, burbulas yra ne daug. Trumpai tariant, palmių aliejus taip pat yra vienas iš eteriniai aliejai, rankų darbo muilas, gali būti pagamintas ant odos, švelnus, švarus ir geras sunkus, tirštas muilas, bet todėl, kad nėra burbulas, jis paprastai naudojamas, su kokoso aliejumi.

Papildoma informacija

  • Elemento Tipas: Eterinis Aliejus
  • Taikyti ant odos:
  • Priežiūra:
  • Eterinių aliejų Kokybė:
  • NET WT: 10ml 30ml,100ml
  • Komponentas: Palmių aliejus
  • Naudojimas: spa , masažas , aromaterapija
  • Modelio Numeris: RJ4812
  • Pažymėjimo Numeris: ISO/8754_2007_69123
  • Eterinis Aliejus Tipas: Vežėjas Aliejaus
  • Prekės Pavadinimas: oroaroma
  • Šalis/Regionas Gamyba: italija
  • Veiksmingumo: Švarios Poras , blackhead , Gyvinti, gaivus

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€1.48 €0.87

Išoriniai Priedai

15.2*15.1 CM Animacinių filmų Panda Kietas Veido Vinilo Automobilių Lipdukai Mados Atspindintis Automobilio Lipdukas Stilius Juoda/Sidabrinė S1-2185

15.2*15.1 CM Animacinių filmų Panda Kietas Veido Vinilo Automobilių Lipdukai Mados Atspindintis Automobilio Lipdukas Stilius Juoda/Sidabrinė S1-2185 Taikymo lipdukas yra labai lengva, atsižvelgiant tik kelias minutes. Jūsų lipdukas yra 3 dalys: Popieriaus Pagrindu Lipdukas Aišku, Perdavimo Juosta 1 Švaraus paviršiaus, jei lipdukas bus įdiegta 2 Lėtai pašalinami su popieriaus

€7.64 €6.49

Namų Dekoras

Sexy Mergina Dailės Freskos Vinilo Decal Grožio Salonas Lango Lipdukas Nuimama Panele, Sienų Lipdukai Mergaičių Kambario adesivo de parede S203

Prašome perskaityti aprašymas žemiau atidžiai, siekiant užtikrinti, kad šis produktas yra tinkamas jums. Jeigu jums iškilo klausimų apie šią prekę,nedvejodami kreipkitės į mus. Mes visada stengiamės padėti. Mėgautis savo pirkinių. Dydis (1 colis =2,54 cm ) : 42cm pločio x 61cm aukščio 56cm pločio x 81cm aukštas - Medžiaga: aplinkai, netoksiška pvc; nuimamas,tačiau ne Daugkartinio

2017 Geros kokybės Opal spalvos "K silver letena Siūti Cirkonio Lašas 6*10 mm/8*13mm nustatyti Dervos Akmenys Drabužių "PASIDARYK pats" ping

Prekės informacija Prekės pavadinimas: Siūti Derva akmens Stilius:Siūti Forma:Lašas Akmens Medžiaga: Derva Letena Medžiaga: vario Letena spalva: K sidabrinė Spalva:10 rūšies spalva Pasirinktinai Dydis&Įpakavimas: 6X10mm 200pcs/daug 8X13mm 100vnt/daug Pastaba: Skirtingų dydžių, turės šiek tiek spalvų skirtumas. Naudojimas: PASIDARYK pats ,Drabužių, krepšių, Batų, Rodyti Daugiau Dydžiu

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį